(NAJAVA) PUNK BRODOLOM PONOVNO LOMI

Piše:LuPuš

Čujte i počujte! I ove godine Puljani plove našim lijepim Jadranskim morem. Nakon metalaca, došao je red na pankere. Punk Brodolom obilježava 20. godišnjicu pada New Yorških Twinsa, pa tako umjesto plakanja, obilježite na kalendaru – lokanje.

Komemoraciju će pratiti miks bendova iz cijele Hrvatske, a pièce de résistance su naši dragi domaćini iz Pule.

Ovom bendu ne zatvarajte vrata jer znate što slijedi…Vole curice sve vrste, a na njihovom gigu nećete ostati trijezni. Malo sviraju, malo ne, uglavnom, sviraju kurcu pa nemojte propustiti ovu priliku gledati ih live jer nitko ne zna kada će se ponovno ukazati. Koji je to Pokemon? Lizatori/Brijačina.

Biciklić je zagrebački joj pank bend (“Joj” jer se primite za glavu “joooooj biciklić sad svira) koji od 2012. prži hale po cijeloj Hrvatskoj pa sada dolaze zgrijati hladni morski zrak. Pripremite Kosmodiske i ostale aparate za pogo, jer nebu dobro kad hrpa bude veća.

Tarzan u dunsflaši Osječki je plesnjak pank pičkasti pank bend (njihove riječi, ne moje) aktivan već dvadeset i kusur godina (s kusur godina dugom pauzom). No, evo sad za ozbač, ove godine slave 25 ljeta od kako postoje. Kad nisu upišani, u paklu su i propalo im je sve. A poslije pive slijedi…

Idući bend ima interesantnu priču iza svoga imena.

Ime benda ”Damir Kajin“ rezultat je obećanja danog na Facebooku dan prije izbora da ću po onome tko pobjedi nazvati sljedeći bend kojeg budem imao. U tom trenutku nije bilo poznato tko će od 3 kandidata dobiti tu čast pa svaka optužba da se tim činom rugamo je i vise nego neutemeljena. ime benda odabrano je na najdemokratskiji mogući način , voljom građana kao u ostalom i gradonačelnik ,u nekom drugom paralelnom svemiru ovaj bend se zove sada “Ana Pernic” ili pak “Dean Prodan”. Novi su bend iz Buzeta, tako da dobro naćulite uši!

I na kraju, svira Sick Crap iz Pule.

Neslužbeni warm up party je u četvrtak (09.09.) u, da prostite, Titovom parku, službeni tulum zagrijavanja je u petak na plaži Valkane. After party će biti negdje i svugdje. Svoje ulaznice možete osigurati u Hard Place-u (Zagreb), preko Nine Alića (Pula), a ostala gamad neka se obrati Hibridu. Ulaznice još možete naći po cijeni od 80, a na dan plovidbe 100 kuna. Brod isplovljava iz pulske luke u 18:00h 11.09. (Subota) te vozi brijunskim arhipelagom i fažanskim kanalom.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.