(GALERIJA) Kanal Fest: Pogo koji je dizao prašinu

Piše: Lucija Pušonjić

 

Ove godine Kanal Fest nadmašio je sam sebe. S obzirom na to da je Martinska bila domaćin 6 festivala, plejs se od prošle godine znatno promijenio. Naš legendarni bazen je zabetoniran, kućica gdje smo prošle godine noćili pretvorena je u simpatičan birc. Nažalost nisam dokumentirala išta od toga jer mi se fotić ispraznio. Nimalo profesionalno od mene, znam.

 

Imali ste priliku obnoviti svoju kolekciju pank prišivaka, a za one malo manje spretne u području šnajdanja tu su bile atraktivne majice Kanal Festa.

Sve u svemu, cijeli fest je prošao odlično, doduše satnicu su malo sabotirali dečki iz Pazinske Sabotaže radi poteškoća pri putovanju, ali su svejedno odlično odsvirali. Osim njih daleko najbolji bili su SpokOi koji nas je podsjetio na stare hitove Ciroze Jetre i zagrebački Accident gdje je Lea rasturila na basu, a gitaristu Bartu su čak bili bačeni i grudnjaci koje je on brže bolje obukao. Svi ostali bendovi poticali su masu na oštar pogo koji nam je svima zaprašio oči, a bome i moj objektiv. Osim odlične glazbe, mogli ste uljepšati svoje čirokane za samo 5 kuna kod vaših simpatičnih i uslužnih Liješnjaka. Cijene cuge i samog Festa podosta su pristupačne, 11 bendova za 90 kuna, piva 15. Kaj se mene tiče, vidimo se iduće godine!

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.