Anwa Party @ Gjuro 2! Zoran Šprajc za DJ pultom na Anwa Gjutorku!

Anwa.com.hr, portal namijenjen upoznavanju urbane kulture grada Zagreba, u utorak 17.4. slavi svoj prvi rođendan u sklopu programa Gjutorak heart & art kluba Gjuro II.

Program počinje u 21 sat otvorenjem izložbe fotografija Tonija Renauda i likovnih radova Pietra Bobana. Renaud je student prve godine fotografije na ADU i ovo mu je druga veća izložba koju bilježi u dosadašnjoj, nadamo se sve uspješnijoj karijeri. Pietro Boban studira slikarstvo na ALU, a iza sebe ima već nekoliko uspješnih izložbi.

Space-rock grupa Tix održat će live koncert, svirajući originalnu i autorsku glazbu koja seže od progresivne alternativne rock glazbe sve do suvremene elektronike. Posebnoj glazbenoj atmosferi doprinose razni gitaristički i synth efekti kojima se band služi kako u kako bi stvorili maksimalno uzbudljivu i energičnu, na momente i vrlo psihodeličnu atmosferu. Tix je nedavno snimio i novi singl „My colour blue“ u live akustičnoj verziji.

Atmosferu će svojim nastupom dodatno začiniti i Danny Bwoy, drum’n’bass dj s malog istarskog brdašca zvanog Motovun. Zvuk mu je prepoznatljiv po zanimljivom spoju raznih drum’n’bass pravaca; od jungla, neura, dubstepa pa sve do drumstepa i jakog jump up ritma koje sve spaja u jedan set i time publiku dovodi do ludila. Član je Trip to Zion crewa, i dosad je nastupio u mnogim klubovima diljem Hrvatske kao i na festivalima Outlook, Seasplash i Terraneo.

Kao šećer na kraju, nastupit će i DJ Kosa, resident dj-ica Radija 101, iliti stojedinice, koja će vrtiti hitove vaše i naše mladosti.

Za modu pobrinuti će se MwithM, Bee Bit, i Magic pearl by Adri.

Warm up party prije Gjure održati će se u Wine & Cigar baru 22000 Mlija uz program Karauoke.

Vidimo se!

Event na Anwa Facebooku

Gjutorak Heart&Art

***Službeno je! Nakon koncerta VIS-a Tix, a prije drum’n’bass seta Danny Bwoya rasplesati ćemo se uz rock playlistu Anwa Party!™ posebnog gosta – Zorana Šprajca! Poznati novinar i televizijski voditelj odlučio je podržati naš dragi projekt i prvi put javno se okušati u ulozi DJ-a!***

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.